Osäker

Åhh, jag vet inte om jag vill. Blir så himla osäker. Jag tror verkligen det värsta. Det värsta kommer inträffa. Det kommer bli så tråkigt och slösigt.

Hoppas, hoppas.





Nu är det duscha i mörker som gäller, sen blir det sussa sängen.
Tydligen är det något fel på strömmen, för det är alldeles mörkt i mitt rum, i hallen och på toaletterna. Weard. :S


/Ida

Söndag

Idag har jag jobbat 12-15. Tittade in på H&M innan jag gick hem, och la undan lite kläder. Rea ju :)

När jag kom hem kom jag på att det kanske började bli dags att packa, och redan nu är väskan rätt full. Åker ju till Göteborg på Fredag. Det ska bli mys. Längtar rätt så mycket nu faktiskt. 9 underbara dagar med Älsklingen. Puss på det.

Ikväll blir det slapp framför tv:n men framförallt datorn. Hoppas att min Älskling ska logga in på msn så jag får höra hur det gick för honom i hockeymatchen.

/ Ida

Skorna :D


Alice 3 år

I förmiddags åkte vi ner till stan en sväng och jag köpte stövlarna som mamma och jag tittade på igår. Lovely.

Efter ett lyckat köp med tom börs åkte sedan hela familjen till Kusin Alice som fyller tre år idag. Blev mycket tårta, lek och paket. Så underbara mina små kusiner är.

Blev så glad, när Alice frågade om vi skulle stanna länge, (när vi redan hade varit där typ tre timmar) och jag frågade om hon ville det. Fick då till svar: JAAAAAA! Underbart!

Ikväll kommer Emilia för att inspektera lägenheten. Trevligt.


/Ida


Tolv

I eftermiddags besgav sig jag och mammsen ner på stan för att köpa födelsedagspresenter till kusinen Alice som fyller tre år imorgon. vi gick in på H&m för att leta en baströja till Alice snart tre år. Vi hittade inga, och frågade då en som jobbade där( hon måste ha sett oss inte bara ett antal gånger förut) om hon visste var baströjorna fanns. Hon frågade då helt allvaligt om det var jag som skulle ha den. Vi var alltså på barnavdelningen. Jag Ida Vestin, 18 år gammal!

SER JAG UT SOM EN TOLVÅRING ELLER? Man kan ju verkligen undra,

OCH, jag har inte en julkofta på mig idag, det är bara så att jag gillar rött.

Puss

/Ida

Bad

Tittar på Desperate housewives nu, och sen blir det ett varmt bad, med hårinpackning och grejer. längtar redan.

/Ida

Fredag

Sitter här med världens mest irriterande huvudvärk. Varför just jag, och varför just nu? Antar att det bara är att tacka och ta emot. Jag är ju inte dödsjuk iaf. Alltid nått.

Det kanske är dags att stoppa något i magen. Blir yoghurt och flingor hade jag tänkt mig. Mums.

/Ida

Första inlägget

Det verkar ju som om de flesta har en blogg nu för tiden, så man måste väl haka på trenden. Kan ingenting om sånt här så vi får se hur länge jag har tålamod.

/Ida

RSS 2.0