Jullov

Nu är det äntligen jullov. :) Väldigt efterlängtat. Nu är det bara de sista julklapprna som ska köpas, och dom sista fyra dagarna innan julafton jobbas, och sen är jag så ledig man kan bli. Känns underbart skönt.

Älskling! du ska få en superbra julklapp av mig. hihii

Bonde söker fru




Final av bonde söker fru ikväll. Det måste ses.

No Air


Drillavslutning

Igår var det drillavslutning. Som vanligt började jag duscha och göra mig klar på tok för sent. Det tog nästan 20 minuter att sminka sig, och sen skulle det ju fixas fluff också. Hann inte äta så det blev att jag slängde i mig en macka i förbifarten.

Kom till Park i hyffsad tid. Typ kvart i fem.

Vid 5 tiden kom alla barnen. det blev kaos och jag vet inte hur många gånger jag fick skricka så jävla högt jag kunde att dom fick vara tyst och stilla. Tillslut blev det någorlunda ordning, och vi körde ett snabbt genrep.

Körde igång runt 6. Var otroligt roligt. Jag bara njöt. Dock gjorde jag världens dyk på kullerbyttan eftersom jag var rädd för att göra illa mig pga av piercingen. Måste tilllägga att jag gjorde sönder dragkedjan på lilla Ida klänningen.

Alla var verkligen jätteduktiga. Man fick känna sig så stolt efteråt. :) Fick den traditionella "tränarpresenten" också. En tomte och ett brev som berättade att tomten hade varit ute på hal is, och att presentkorten skulle komma senare.

Fick ett par händigt egengjorda örhängen av Ebba. Tack. Lite taskigt att du slog mig på piercingen bara. Det gjorde oooont.

Blev Max


1 December

Äntligen är det 1:a December. LÄngtar verkligen till julafton.

Måste dock ta tag i en massa skolarbete nu. Har gruvat mig och försökt slippa det hela dagen. Jag har verkligen ingen koncentration nu.

/Ida

RSS 2.0